Select Page

Työpajat

Lauantaina 25.4.

Irlantilaiseen musiikki- ja tanssiperinteeseen kuuluu olennaisena osana toisilta oppiminen. Musiikki- ja tanssityöpajoissamme voit joko opetella alkeita tai syventää jo sinulle kertynyttä osaamista taitavien opettajiemme johdolla. Jokaisen työpajan hinta on 12 € / henkilö. Tulethan paikalle hyvissä ajoin ennen työpajan alkua.

Ilmoittautuminen alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Irlantilaisen tanssin alkeet

Nelli Sinisalo

9.45-10.45
Kirkkoharjun koulun liikuntasali
Kangasalantie 1109, 36200 Kangasala

Tempaudu mukaan irlantilaisen tanssin alkeisiin Nelli Sinisalon (Inspiral Dance Company) johdolla. Ota mukaasi iloinen mieli, vesipullo ja mahdolliset tossut. Kurssilla opetellaan irlantilaisen tanssin perusaskelia ja eriytetään opetusta tarvittaessa tason ja toiveiden mukaan.

Ceili-yhteistanssi

Mick McCabe ja Ruairi McCabe

n. 14.30-16.00
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala

Yhteistanssin huumaa, yhteistä iloa ja riemua! Sitä Ceili-tanssi tarjoaa parhaimmillaan ja sitä pääset kokemaan Mick McCaben sekä Ruairi McCaben ohjauksessa. Tältä kurssilta ei varmastikaan puutu naurua ja iloa. Tervetuloa kaikentasoiset ja -ikäiset ilottelijat!

Tinapillin alkeet

Samuli Karjalainen

11.00-12.15
Lepokoti
Ruutanantie 26, 36200

Nyt mukaan oppimaan kaikkialla Irlannin kaduilla ja pubeissa soivaa perinnesoitinta tinapilliä! Kurssilla tartutaan lempeästi tinapillin soiton alkeisiin. Pääset soittamaan monitaiturin Samuli Karjalaisen johdolla irlantilaiselle kansanmusiikille tuttuja kappaleita. Otathan mukaan oman tinapillisi, jos sinulla on sellainen. Voit myös tarvittaessa lainata meiltä pillin työpajan ajaksi.

Irlantilaisen tanssin jatkokurssi

Ruairi McCabe

10.45-11.45
Kirkkoharjun koulun liikuntasali
Kangasalantie 1109, 36200 Kangasala

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä oppimaan irlantilaista tanssia maailmanmestarin Ruairi McCaben johdolla. Kurssille osallistuminen edellyttää jo aiempaa osaamista ja tuntemusta irlantilaisesta tanssista.

Irlantilainen laulu

Muireann Nic Amhlaoibh

11.00-12.15
Lepokoti
Ruutanantie 26, 36200 Kangasala

Opi irlantilaisia kansanlauluja sekä irlantilaiselle laulutyylille ominaisia korukuvioita maailmankuulun Muireann Nic Amhlaoibhin seurassa. Tätä ainutlaatuista tilaisuutta et laulajana halua menettää!

Irlantilaisen musiikin komppaus

Antti Havia ja Jyrki Koivisto

11.00-12.15
Lepokoti
Ruutanantie 26, 3600 Kangasala

(Kitara DADGAD tai standardi viritys / mandoliini / buzuki) Tule mukaan oppimaan kuinka kompata irlantilaista musiikkia melodiaa mukaillen ja tarkasti kuunnellen. Ealasta tutut Antti ja Jyrki opettavat eri komppauksessa käytettäville kielisoittimille tyypilisiä komppaus- sekä sointukuvioita. Otathan oman soittimen mukaan.

Ilmoittautuminen
työpajoihin

Ennakkoilmoittautumisella varmistat paikkasi työpajassa. Saat maksuohjeet tilisiirtoa varten ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse. Työpajoihin voi ilmoittautua myös paikan päällä ennen työpajan alkua, mutta vain jos työpajoissa on vielä tilaa. Tällöin maksu tulee suorittaa korttimaksuna korttipäätteen kautta.
Suosittelemme ilmoittautumista etukäteen.

Haluan ilmoittautua seuraaviin työpajoihin...

Otatko oman pillin mukaan?