Majoittuminen ja saapuminen


Majoittuminen

Kangasalle odotellaan uutta hotellia, mutta sillä aikaa festivaaliväkeä palvelee Tampereen hyvä majoitustarjonta. Suosittelemme rautatieaseman kupeessa ja bussilinjan 40 varrella sijaitsevaa palkittua, pidettyä ja luonnonläheistä Dream Hostel & Hotelia. Heiltä löytyy laadukkaita majoitusvaihtoehtoja sopuhintaisesta yhteismajoituksesta ryhmä/perhehuoneisiin ja 1-2 hengen hotellihuoneisiin. Festivaalikävijät saavat edullisista hinnoista vielä 10% alennuksen koodilla irishfestival18, kunhan varaukset tehdään suoraan sähköpostilla, puhelimella tai heidän kotisivuiltaan (ei voi yhdistää muihin alennuksiin). Yövy ja ihastu!

dream-hostel
Kuva: Dream Hostel & Hotel

Saapuminen

Bussilla

Tampereelta : Linja 40 kulkee puolessa tunnissa suoraan Tampereen Koskipuistosta (Paapan Kapakan edestä) ja rautatieasemalta (Stockmannia vastapäätä) päätepysäkilleen aivan Kangasala-talon viereen aikaisesta aamusta myöhäisiltaan. Katso tarkat aikataulut täältä. Lipun osto bussista käteisellä tai matkakortilla. Hinta 5 euroa/suunta ilman matkakorttia.

Pälkäneeltä : Pälkäneeltä kulkee bussi 15-20 minuutissa Kangasalle noin tunnin välein ja lipun voi saada etukäteen ostettuna tarjouksista riippuen 5-9 eurolla. Kangasalan linja-autoasema sijaitsee aivan Kangasala-talon vieressä. Viimeinen bussi Pälkäneelle lähtee klo 20.20. Katso ajantasaiset tiedot ja osta lippu osoitteessa matkahuolto.fi

Lahdesta : Lahdesta kulkee bussi Tampereelle Kangasalan kautta vajaan tunnin vuorovälein. Katso ajantasaiset tiedot ja osta lippu osoitteessa matkahuolto.fi

Hämeenlinnasta, Helsingistä, Oulusta, Turusta : Tampereelle pääsee kätevästi ja edullisesti joko junalla ennakkolipulla sekä Helsingistä, Turusta ja Oulusta myös Onnibus.com -kyydissä. Hyppää Tampereelta Kangasalan bussiin.

Kimppakyydillä

Etsi itsellesi kimppakyytiä festivaalien Facebook-tapahtumasivulla!
Tampereelta ja Pälkäneeltä Kangasalle ajaa noin 20 minuutissa. Kangasalan keskusta sijaitsee 18 kilometrin päässä Tampereen keskustasta Lahden suuntaan.
Ajoaika Hämeenlinnasta Kangasalle on 50 minuuttia ja Lahdesta Kangasalle yksi tunti ja 20 minuuttia. Helsingistä, Jyväskylästä tai Turusta Kangasalle ajaa noin kahdessa tunnissa.

Pysäköinti

Kaikilta Kangasalan keskustan pysäköintipaikoilta on lyhyt kävelymatka festivaalipaikoille. Osa pysäköintipaikoista vaatii parkkikiekon.
Kartta pysäköintipaikoista.

Taksilla

Taksin voit tilata numerosta 0100 4131
Lähin taksiasema sijaitsee Kangasalan torin kupeessa, Keskusaukion ja Myllystenpohjantien risteyksessä.