Järjestäjät ja yhteistyökumppanit


Olipa kerran kaksi tyttöä, jotka halusivat tahoillaan oppia enemmän irlantilaisesta musiikista; elää ja kokea sitä irlantilaista henkeä ja mystiikkaa, mistä olivat lukeneet ja kuulleet. Nämä kaksi tekivät sen mistä moni haaveilee, irtautuivat tutusta ja turvallisesta ja muuttivat opiskelemaan Irlantiin. Siellä he saivat kokea jotain sellaista irlantilaisen arkista ja lämmintä, mikä tuntui heti omalta. Suomessa oli muutama niitä, jotka haaveilivat jostain tällaisesta irtiotosta, tekivät pienimuotoisempia tutkimusretkiä irlantilaiseen kulttuuriin ja löysivät sitä samaa taikaa. Nämä haaveilijat ja seikkailijat kohtasivat toisensa irlantilaisen musiikin harrastajaporukassa löytäen musiikin tenhoa ja ystävyyttä ilman sanoja. Meitä yhdisti rakkaus irlantilaiseen musiikkiin ja kulttuuriin. Sittemmin olemme käyneet yhdessä kouluttautumassa Irlannissa, kokeneet siellä sanoinkuvaamatonta ystävällisyyttä, musiikin lumoa ja luonnon kauneutta, tarinoiden ja kappaleiden jatkumoa; kokemuksia joita ei voi sanoin kuvailla. Kokemuksia, jotka edelleen saavat meidät nauramaan ja kyynelehtimään, kun muistelemme niitä. Meidän ystävyyttämme sekä musiikin iloa ja intoa kuvastaa ajatus:

"Life is not measured by the breaths we take, but by the moments that take our breath away."
Nyt haluamme luoda uusia kokemuksia, jakaa ympärillemme ja eteenpäin sitä välitöntä tunnelmaa ja musiikin mukaansatempaavaa mielihyvää, jota olemme itse saaneet kokea. Toivotamme tervetulleeksi Kangasala Irish Festivaaleille kaikki te, jotka jaatte tämän rakkauden ja kiinnostuksen irlantilaiseen musiikkiin ja kulttuuriin. Te mielessänne seikkailijat, kokeneet matkailijat, uusia kokemuksia hakevat ja vanhoja muistoja verestävät, hyvää ja ystävällistä tunnelmaa arvostavat, taidokasta musiikkia ja tanssia kunnioittavat, vanhat, nuoret, tutut ja tuntemattomat - ystävät, joita emme ole vielä tavanneet, tervetuloa.

Maija, Tuuli, Noora, Armi sekä koko Irish Music Society of Tampere ry.

Näkemystämme ja ajatustamme festareilla ovat tukemassa Kangasala-talo, Kangasalan kaupunki sekä Björkqvistin rahasto. Heidän tuellaan festivaalista on tarkoitus tehdä vuosittainen tapahtuma Kangasalla. Mukana festivaalihengessä ovat myös Pepper Bar & Restaurant, Sirpan Bussimatkat sekä Online Academy of Irish Music.

Kysy halutessasi toki lisää. Vastaamme mielellämme:
Maija, +358 50 595 7271
Tuuli, +358 40 642 7789
irishtampere@gmail.com
Facebook